(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
Krůtí prsa přelité žampionovou omáčkou a zelené fazolky-vlastní recept
Potřebné ingredience
1kg krůtích prsíček, 250g žampionů, 1 velká konzerva zelených fazolek, 1 balíček lučina tvarohovojogurtová/viz obrázek/, 4 stroužky česneku, 150ml netučné smetany, olivový olej, sůl, pepř, kari, mletý kmín,
Postup přípravy
Prsíčka si osolíme, opepříme, okmínujeme a dáme kari. restujeme na olivovém oleji do změknutí. Potom vyjmeme z pánve a dáme restovat lisovaný česnek, ale jen chvilku a pak přidáme scezené fazolky, osolíme, opepříme. Restujeme asi 10 minut.
Na olivový olej dáme na plátky nakrájené žampiony, osolíme, opepříme a dusíme než změknou. Přidáme lučinu a zalejeme smetanou. Restujeme do té doby, než omáčka trochu zhoustne. A je hotovo.
Já jsem rodince uvařila jako přílohu brambory, ale myslím, že je vhodná i rýže nebo těstoviny.
Vyskoušejte, je to dobrotka!!!
Na olivový olej dáme na plátky nakrájené žampiony, osolíme, opepříme a dusíme než změknou. Přidáme lučinu a zalejeme smetanou. Restujeme do té doby, než omáčka trochu zhoustne. A je hotovo.
Já jsem rodince uvařila jako přílohu brambory, ale myslím, že je vhodná i rýže nebo těstoviny.
Vyskoušejte, je to dobrotka!!!
...ingredience
orestované masíčko
...fazolky
...žampiony
...ještě jeden detail
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
rampy
(upraveno)
6. 6. 2009, 21:05
teda to vypadá naprosto skvěle......vyzkouším určitě co nejdřív,mňam
JanaLud
(upraveno)
6. 6. 2009, 17:59
Mňam, určitě vyzkouším. Fazolky milujeme a podobných receptů není nikdy dost díky